Het energie-hersteltraject

Het coachtraject dat antwoord geeft op de vraag 'waarom je zo moe bent' en waarin je in 4 maanden weer genoeg energie hebt om de dingen te doen waar je blij van wordt.

‘Hoe kom ik de dag door’, denk je vaak. Hoewel er medisch niets gevonden wordt en je al van alles zelf hebt geprobeerd, lukt het je niet om van die vermoeidheid af te komen. Je bent inmiddels best wel wanhopig omdat je nog steeds niet weet wat er met je aan de hand is en waarom je je zo moe voelt. Vaak zeg je last minute iets af omdat je het niet redt qua energie en je bent bang dat je kinderen tekortschieten omdat je vaak moe bent. Ook op je werk loop je achter de feiten aan en heb je het gevoel dat je niets goed doet. Je hebt het gevoel dat je iedereen teleurstelt en dat vind je verschrikkelijk!

Je huisarts heeft dan wel aangegeven dat je niets mankeert, maar je blijft twijfelen aan zijn verhaal. Hij heeft vast iets over het hoofd gezien, want er móet toch een verklaring zijn waarom je je zo moe voelt?! Je maakt je ondertussen best wel zorgen. 

Je hebt je suf gegoogeld wat je zelf kunt doen aan die vermoeidheid. Van koolhydraat-arm eten tot dagelijks mediteren, maar niets van alle online tips om meer energie te krijgen heeft je geholpen. 

Als je op vrijdagavond met een vriendin een hapje gaat eten, dan kan je op zaterdag niet én naar de sportwedstrijd van je kind kijken én boodschappen doen én ’s avonds naar een verjaardag van vrienden gaan. Je maakt continu keuzes in je hoofd en zegt vaak iets af omdat je het niet redt qua energie waardoor je altijd wel iemand teleurstelt.

Als in het weekend in je werkagenda kijkt voor de komende week, krijg je stress en denk je ‘Maar hoe dan?’! Door de vermoeidheid laat je geheugen je regelmatig in de steek en je concentratie is om te janken. Je blijft je best doen zodat niemand iets in de smiezen heeft, maar een paar collega’s hebben al gevraagd of het wel goed met je gaat.

Je hebt je opgegeven als hulpouder voor een spelletjesmiddag in de klas van je jongste kind, maar eigenlijk trek je het niet zo’n grote groep schreeuwende kinderen bij elkaar. Dat vreet energie en die heb je niet. Maar alleen al het idee om tegen je kind te zeggen dat je toch niet komt, dat kan je niet over je hart verkrijgen. Voor je kinderen doe je alles, dus ga je toch.

schermafbeelding-2023-12-03-om-12.13.00

Stel je toch eens voor dat je bakken energie hebt en dat je:

 • op je lijf kunt vertrouwen omdat je niet langer bang bent dat je iets onder de leden hebt;
 • ‘weer gewoon’ een sociaal leven hebt en alles kan doen wat je plant (ook etentjes in de avond en feestjes in het weekend);
 • je nooit meer een kind teleurstelt en dat je de LEUKSTE mama bent omdat je genoeg energie hebt om samen te spelen, mee gaat naar pretparken/speeltuinen/kinderparadijs-plekken en tijd hebt om écht te luisteren naar je kind;
 • op je werk alles op de rit hebt, sharp as a knife en zelfs het initiatief neemt om nieuwe projecten op te pakken.

 

Als je nu begint met het energie-hersteltraject, dan ziet je leven er over 4 maanden heel anders uit!

Wat gaan we doen zodat jij na 4 maanden weer alles kunt doen waar je blij van wordt:

Een EMB-bloedtest die laat zien welke processen in je lijf niet helemaal lekker lopen, of je voor bepaalde voeding intolerant bent en of er tekorten zijn aan vitamines en mineralen. Met deze uitslag kunnen we heel gericht aan de slag. Bloedafname is via een vingerprik.

Je krijgt een persoonlijk rapport met advies op basis van de bloedtest waar onder andere in staat welke voeding je juist wel of beter even niet kunt nemen en hoe je eventuele tekorten kunt aanvullen.

 

Daarnaast zit in het traject 9 uur 1:1 coaching waarin de volgende onderdelen aan bod komen:

 

Bij vermoeidheid is er altijd een fysiek aspect en een mentaal stuk dat aandacht nodig heeft. Vaak speelt stress een grote rol in het moe zijn, maar kan je niet altijd goed benoemen waardoor je gestresst bent. In drie coachingsgesprekken gaan we achterhalen wat de oorzaak van de stress is en wat bij jou energie vreet.

Je lichaam geeft allerlei signalen af (waaronder vermoeidheid) om je te helpen. Maar als je die signalen niet herkent of negeert, dan worden de klachten erger of krijg je méér klachten. Ik kijk naar deze klachten en de spierspanning in je lichaam en zorg ervoor dat je letterlijk en figuurlijk weer stevig in je schoenen staat. In deze sessies wordt op een behandelbank gewerkt.

Na de sessies krijg je oefeningen en groeiwerk per mail. Zo kun je thuis verder werken aan je herstel. Het is fijn om zelf iets te kunnen doen om je beter te voelen.

We zien elkaar 1x in de twee weken (dus om de week). Elke sessie duurt 1,5 uur, maar als je energie dat niet toelaat dan plannen we sessies van 1 uur per keer. Ook als je tussen de afspraken vragen hebt, kun je me contacten en support ik je. Je hoeft het niet alleen te doen.

De sessies worden gegeven in de praktijk in Heemstede. Als je niet in de buurt woont, neem dan contact met me op zodat we kunnen overleggen over een aangepast traject.

Voor het traject betaal je 4 termijnen van elk €425 of eenmalig €1.595

 Tarieven zijn inclusief btw
Voor bedrijven zijn de tarieven exclusief btw.

Ervaringen van vrouwen die je voorgingen

 • "Er is heel veel veranderd tov mijn eerste afspraak; ik voel me nu sterk, ik straal, mijn relatie is ook veel evenwichtiger en ik heb weer een baan. Sandra heeft me goed op de rit gekregen. Als ik nu terugkijk lijkt het onwerkelijk wat voor vogeltje ik was en hoe de stress van verschillende dingen me te pakken had. De behandelingen vond ik fijn. Na 2x voelde ik veranderingen in mn lijf en daarom vond ik de combi van praten en behandelbank ook fijn zodat ik niet alles zelf hoefde te doen maar dat Sandra ook invloed kon uitoefenen op mn gestel."

  Inge (43 jaar)
 • "Sandra heeft me in een aantal sessies fysiek en mentaal sterk gemaakt. De combinatie van het voeren van gesprekken en het werken met energie dmv kinesiologie is voor mij de ideale balans geweest om van mijn stress en slapeloosheid af te komen. Haar aanpak is persoonlijk en ze heeft altijd alle tijd voor mij genomen. Ik sta versteld waar ik nu sta en ben Sandra daar ontzettend dankbaar voor, omdat zij mij heeft in laten zien waar ik lichamelijk en geestelijk toe in staat ben."

  Monique Lucas (37 jaar)
 • "Voor mij is het werken met Sandra  transformerend geweest. Ik ben door haar methode in staat geweest om oude patronen achter me te laten en ruimte te maken voor mezelf. Sandra is bovenal een heel fijn mens, iemand die jou echt ziet, niet oordeelt en ontzettend veel tijd en ruimte maakt voor je. Ze is zeer intuïtief, liefdevol en ontzettend sterk in haar analyse. Het groeiwerk is een ankerpunt, ook maanden na de sessies. Ik ben haar zeer dankbaar!"

  Jantien (36 jaar)

Veel bedrijven maken budget vrij voor een coachingstraject om ervoor te zorgen dat jij je beter voelt. Informeer eens bij jouw leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Vergoeding coaching

Vaak heeft de werkgever een opleidingsbudget per werknemer gereserveerd. Over het algemeen zijn de kosten van een cursus of opleiding hoger dan die van een coachingstraject en wordt een coachingstraject als effectiever ervaren. Informeer hierover bij de afdeling HR of je leidinggevende. De factuur kan naar de werkgever worden gestuurd als dat de voorkeur heeft.

Je kunt de kosten van coaching niet bij je zorgverzekeraar declareren.

Contact Opnemen

Ik heb geen live chat, maar je kunt me wel een mailtje sturen.