In 3 maanden voel je je energieker dan ooit en zit je weer lekker in je vel.

Start nu met het energie-hersteltraject

Hoewel er medisch niets gevonden wordt en je al van alles zelf hebt geprobeerd, lukt het je niet om van die vermoeidheid af te komen. Je maakt je ondertussen best wel zorgen omdat je nog steeds niet weet wat er met je aan de hand is en waarom je je zo moe en ellendig voelt. Vaak zeg je last minute afspraken af omdat je het niet redt qua energie en je bent bang dat je kinderen tekortschieten omdat je vaak moe bent. Ook op je werk loop je achter de feiten aan. Door de vermoeidheid laat je geheugen je regelmatig in de steek en je concentratie is om te janken. Je doet ontzettend je best, maar je hebt het gevoel dat je dat je niets goed doet en iedereen teleurstelt en dat vind je verschrikkelijk!

Je hebt je suf gegoogeld wat je zelf kunt doen aan die vermoeidheid en je hebt veel van die tips geprobeerd. Van oa. minder suiker eten tot dagelijks mediteren, meer bewegen, minder bewegen, ademhalingsoefeningen, supplementen maar geen van alle tips om meer energie te krijgen heeft je geholpen.

Stel je toch eens voor dat je bakken energie hebt en dat je:

 • op je lijf kunt vertrouwen omdat je niet langer bang bent dat je iets onder de leden hebt;
 • ‘weer gewoon’ een sociaal leven hebt en alles kan doen wat je plant (ook etentjes in de avond en feestjes in het weekend);
 • je nooit meer een vriendin/manlief/collega, maar vooral niet meer je kind teleurstelt en dat je de LEUKSTE mama bent omdat je genoeg energie hebt om samen te spelen, mee gaat naar speeltuinen/kinderparadijs-plekken en tijd hebt om écht te luisteren naar je kind;
 • op je werk alles op de rit hebt, sharp as a knife en zelfs het initiatief neemt om nieuwe projecten op te pakken.

 

Als je nu begint met het energie-hersteltraject, dan ziet je leven er over 3 maanden heel anders uit!

Sandra

HET ENERGIE-HERSTELTRAJECT

9 uur coaching:
6x 1,5 uur of 9x 1 uur
(afhankelijk van je energieniveau)

Ontdek hoe je in 3 maanden weer genoeg energie krijgt en houdt 😉
Een traject afgestemd op jouw situatie

Fysieke & mentaal herstellen
Stress coaching voor minder energieverlies
Lichaamswerk voor meer rust en energie in je lijf

Healing foods & orthomoleculaire ondersteuning
Voeding- en supplementen adviezen die je energieniveau verhogen
Eventueel aan te vullen met een cleanse voor een energieboost

Voor het traject betaal je 3 termijnen van elk €455
betaling in 1x geeft 5% korting

Tarieven zijn inclusief btw
Voor bedrijven zijn de tarieven exclusief btw.
Geen vergoeding door ziektekostenverzekering.

Optioneel: EMB-bloedtest
Een op maat gemaakt rapport met oa. plan voor voeding & aanvullen van vitamine en mineralen-tekorten.

Kosten voor de EMB-bloedtest €345

Ervaringen van vrouwen die je voorgingen

 • "Er is heel veel veranderd tov mijn eerste afspraak; ik voel me nu sterk, ik straal, mijn relatie is ook veel evenwichtiger en ik heb weer een baan. Sandra heeft me goed op de rit gekregen. Als ik nu terugkijk lijkt het onwerkelijk wat voor vogeltje ik was en hoe de stress van verschillende dingen me te pakken had. De behandelingen vond ik fijn. Na 2x voelde ik veranderingen in mn lijf en daarom vond ik de combi van praten en behandelbank ook fijn zodat ik niet alles zelf hoefde te doen maar dat Sandra ook invloed kon uitoefenen op mn gestel."

  Inge (43 jaar)
 • "Sandra heeft me in een aantal sessies fysiek en mentaal sterk gemaakt. De combinatie van het voeren van gesprekken en het werken met energie dmv kinesiologie is voor mij de ideale balans geweest om van mijn stress en slapeloosheid af te komen. Haar aanpak is persoonlijk en ze heeft altijd alle tijd voor mij genomen. Ik sta versteld waar ik nu sta en ben Sandra daar ontzettend dankbaar voor, omdat zij mij heeft in laten zien waar ik lichamelijk en geestelijk toe in staat ben."

  Monique Lucas (37 jaar)
 • "Voor mij is het werken met Sandra  transformerend geweest. Ik ben door haar methode in staat geweest om oude patronen achter me te laten en ruimte te maken voor mezelf. Sandra is bovenal een heel fijn mens, iemand die jou echt ziet, niet oordeelt en ontzettend veel tijd en ruimte maakt voor je. Ze is zeer intuïtief, liefdevol en ontzettend sterk in haar analyse. Het groeiwerk is een ankerpunt, ook maanden na de sessies. Ik ben haar zeer dankbaar!"

  Jantien (36 jaar)

Veel bedrijven maken budget vrij voor een coachingstraject om ervoor te zorgen dat jij je beter voelt. Informeer eens bij jouw leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Vergoeding coaching

Vaak heeft de werkgever een opleidingsbudget per werknemer gereserveerd. Over het algemeen zijn de kosten van een cursus of opleiding hoger dan die van een coachingstraject en wordt een coachingstraject als effectiever ervaren. Informeer hierover bij de afdeling HR of je leidinggevende. De factuur kan naar de werkgever worden gestuurd als dat de voorkeur heeft.

Contact Opnemen

Ik heb geen live chat, maar je kunt me wel een mailtje sturen.