Over mij

Hoi, ik ben Sandra Taal, 44 jaar, getrouwd en moeder van 2 dochters van 10 en 15. Lange tijd was mijn aandacht gericht op de wereld om me heen en niet op mijn binnenwereld. Het was nodig dat ik aanvoelde en luisterde naar wat een ander nodig had. Dit heeft in mijn ontwikkeling veel stress met zich meegebracht. Ik heb geleerd bij mezelf stil te staan en aan te voelen wat ik nodig heb om de juiste keuzes te maken. Nu kan ik mijn talent, luisteren en aanvoelen wat nodig is, inzetten om jou weer in je kracht te laten staan. In de periode dat ik dichter bij mezelf kwam heb ik veel geleerd tijdens de opleidingen die ik heb gedaan. Kennis en inzichten die ik jou ook kan meegeven. Laat me je helpen, je hoeft het niet alleen te doen.

Het is mijn missie dat vrouwen met stress zichzelf terugvinden, dat ze leven vanuit hun blauwdruk, vanuit hun kracht en enthousiasme zodat ze genieten van het leven. Gezond en vol energie. Niets is namelijk vervelender dan je ellendig voelen, altijd maar moe zijn of als een dolle blijven rennen terwijl je weet dat dat niet goed voor je is.

Om jou te helpen om meer balans in je leven te krijgen heb ik onder andere de volgende studies gedaan: opleiding medische basiskennis, opleiding tot PMA coach aan het PMA instituut van Joop Korthuis en heb ik de opleiding basis kinesiologie aan het Welkin Kinesiolgie College afgerond (Touch for Health I, II, III en IV, Centering, Stress Release I en II, Energiecentra, Biokinetische oefeningen). Daarnaast blijf ik doorleren omdat kinesiologie en coaching geweldig interessante vakgebieden zijn. In mijn vorige werkende leven heb ik mijn bachelor gehaald aan de Hoge Hotelschool Den Haag, heb ik gestudeerd aan de PABOen heb vele jaren in de Marketing Communicatie gewerkt.

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op (per telefoon of per mail), plan een gratis kennismaking of bekijk de pagina ‘Waar heb je last van‘ om te kijken of je je herkent in deze klachten.

Ik ben op meerdere websites te vinden onder Sandra Taal | Coaching bij stress. Zo ben ik onder andere te vinden op de volgende sites:
NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches – aansluitnummer 5725
Coachfinder, het online platform van Psychologie Magazine
KvK, kamer van Koophandel – KvK-nummer 57681163

Contact Opnemen

Ik heb geen live chat, maar je kunt me wel een mailtje sturen.