Over mij

Hoi, ik ben Sandra, 43 jaar, getrouwd en moeder van 2 dochters van 9 en 14. Het was even zoeken, maar eindelijk heb ik werk waar ik energie van krijg, wat me voldoening geeft, waar ik goed in ben en waarin ik mezelf heb gevonden. De zoektocht begon als kind waarbij ik mezelf had aangeleerd te luisteren naar een ander en te kijken wat de ander nodig heeft. Ik was niet gewend dat er werd gevraagd naar wat ik nodig had. Mijn aandacht was continue op de buitenwereld gericht en niet naar mijn binnenwereld. Dit heeft in mijn ontwikkeling redelijk wat stress met zich meegebracht en gelukkig weet ik hier nu goed mee om te gaan. In de periode dat ik dichter bij mezelf kwam heb ik veel geleerd tijdens de opleidingen die ik heb gedaan. Kennis en inzichten die ik jou ook kan meegeven.

Nu ik mijn roeping heb gevonden, kan ik mijn sterk ontwikkelde kant waarbij ik luister naar de buitenwereld op de juiste manier inzetten. Het maakt me blij om mensen verder te helpen met hun welzijn. Het geeft me energie als ik na een sessie te horen krijg dat iemand zich beter voelt, minder stress ervaart of dat de klacht is verdwenen. Dan voel ik me dankbaar dat ik iemand heb mogen begeleiden en op weg heb geholpen om meer in zijn kracht te staan. Niets is namelijk vervelender dan je ellendig voelen, altijd maar moe zijn of als een dolle blijven rennen terwijl je weet dat dat niet goed voor je is.

Om jou te helpen om meer balans in je leven te krijgen heb ik onder andere de volgende studies gedaan: opleiding medische basiskennis, opleiding tot PMA coach aan het PMA instituut van Joop Korthuis en heb ik de opleiding basis kinesiologie aan het Welkin Kinesiolgie College afgerond (Touch for Health I, II, III en IV, Centering, Stress Release I en II, Energiecentra, Biokinetische oefeningen). Daarnaast blijf ik doorleren omdat kinesiologie en coaching geweldig interessante vakgebieden zijn. In mijn vorige werkende leven heb ik mijn bachelor gehaald aan de Hoge Hotelschool Den Haag, heb ik gestudeerd aan de PABOen heb vele jaren in de Marketing Communicatie gewerkt.

Contact Opnemen

Ik heb geen live chat, maar je kunt me wel een mailtje sturen.