Algemene voorwaarden

Algemeen

 • Met de kennis die ik heb zal ik mijn uiterste best doen om je te coachen bij jouw probleem. Als ik het idee heb dat ik niet de geschikte persoon ben om jou verder te helpen, dan geef ik dat aan. Ik kan je, als je dat wenst, doorverwijzen naar collega’s (oa. psycholoog, EMDR-therapeut, relatietherapeut, fysiotherapeut, acupuncturist, osteopaat, orthomoleculair therapeut, craniosacraal therapeut) binnen of buiten het gezondheidscentrum waar ik werk.
 • Alles wat tijdens een coaching sessie, per email, telefonisch of welke vorm van communicatie dan ook wordt besproken valt onder mijn beroepsgeheim.
 • Voor alle medische problemen is het van belang naar een (huis)arts te gaan.


Voor, tijdens en na de coaching sessie

 • Afspraken maken, verzetten of annuleren kan via contact@sandrataal.nl of 06-1500 3675. Een afspraak maken kan je zelf ook online doen via https://sandrataal.mijndiad.nl/afspraak-maken.
 • Na het maken van de eerste afspraak ontvang je een vragenlijst. Om de coaching sessie voor te bereiden heb ik de antwoorden op de vragenlijst 2 werkdagen voor de eerste afspraak nodig.
 • Wordt de afspraak korter dan 24 uur van tevoren geannuleerd, of kom je niet opdagen bij een afspraak, dan zal ik de gereserveerde tijd in rekening brengen. Mits ziek-zijn de oorzaak is en er op de dag van ziek-zijn contact wordt opgenomen om de afspraak te annuleren.
 • Houd me na een coaching sessie per app of mail op de hoogte over de voortgang. Dan kan ik je optimaal begeleiden en houden we het coaching traject zo kort mogelijk.


Betaling

 • Na de intake/eerste afspraak ontvang je van mij digitaal een factuur. Heb je gekozen voor een coaching traject of een strippenkaart dan ontvang je een factuur na de eerst afgenomen sessie van het coaching traject of de strippenkaart. De betaling van de coaching sessie, het coaching traject of de strippenkaart moet onder vermelding van het factuurnummer binnen 7 dagen worden voldaan door overboeking op rekening NL57 ABNA 0439 4599 74 t.n.v. S. Taal.
 • Facturen van coaching sessies in mijn praktijk kunnen niet worden gedeclareerd bij een zorgverzekeraar. Kijk voor andere mogelijkheden voor vergoeding op de pagina tarieven.


Overig

 • Ik ben aangesloten als beroepscoach bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, aansluitingsnummer 5725.
 • Sandra Taal staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel Amsterdam met KVK-nummer 57681163.
 • Door het achterlaten van je e-mailadres op www.coachingbijstress.nl, www.sandrataal.nl, www.coachingwerkendemoeders.nl ga je akkoord met toevoeging van jouw e-mailadres in het mailbestand voor mijn nieuwsbrieven. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.

De algemene voorwaarden gelden vanaf het moment dat de eerste afspraak is gemaakt. Ik ga er vanuit dat je voor het maken van de eerste afspraak de algemene voorwaarden hebt gelezen en dat je door het maken van de afspraak akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Contact Opnemen

Ik heb geen live chat, maar je kunt me wel een mailtje sturen.