Tarieven

Twijfel niet langer, boek een gratis sessie! Neem die eerste o zo belangrijke stap op weg naar verandering. Je ervaart wat lichaamsgericht coachen is en krijgt waardevolle oefeningen mee naar huis. Na de gratis sessie geef je aan of we samen verder gaan op jouw pad om meer ruimte te maken voor jezelf.

Tarief coachingstraject
Loop je vast in je dagelijks leven en heb je behoefte aan een begeleiding waarbij er ca. 2 weken tussen de afspraken zit, dan is een coachingstraject de beste optie. Het traject bestaat uit 7 sessies van 1,5 uur en daarnaast krijg je groeiwerk mee voor thuis om het proces dat tijdens de sessie in gang is gezet te ondersteunen.
Coachingstraject: 7 coaching sessies van 1,5 uur € 756,-*
Bij betaling in 4 termijnen € 198,45* per termijn.

Als je aan het einde van het coachingstraject nog de behoefte hebt om het traject te verlengen, bijvoorbeeld omdat het doel waar je aan werkt nog aandacht nodig heeft dan kan dat natuurlijk met losse sessies. Maar je kunt ook kiezen om het coachingstraject met 3 sessies van 1,5 uur te verlengen tegen een voordeliger tarief.
Verlening coachingstraject: 3 coaching sessies van 1,5 uur € 342,-

Tarief strippenkaart
Heb je af en toe ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld hulp in een situatie die op dat moment speelt of eens in de zoveel tijd een apk’tje, dan is een strippenkaart een goede keuze. Je kunt 9 coachingssessies van een uur inplannen of 6 coachingssessies van anderhalf uur. Een strippenkaart is 2 jaar geldig.
Strippenkaart: 9 sessies van 1 uur of 6 sessies van anderhalf uur € 648,-*
Bij betaling in 4 termijnen € 170,-* per termijn.

Je kunt ook kiezen voor een mini strippenkaart van 4,5 uur coaching: 3x 1 uur + 1x 1,5 uur óf 3x 1,5 uur € 342,-*

Tarieven losse afspraken
Eerste afspraak/intake van 1,5 uur € 80,-
Vervolgafspraak van 1 uur € 80,-
Vervolgafspraak van 1,5 uur € 120,-

Online coaching

De praktijk is weer open voor afspraken op locatie, maar online coaching is ook mogelijk! Bijvoorbeeld omdat je niet in de buurt woont of omdat je je ivm corona nog niet prettig voelt bij een face-to-face contact. Je kunt online coaching ook inzetten als je al bezig bent met een coachingstraject of als je een strippenkaart hebt aangeschaft. Of andersom; je kunt ook kiezen voor een coachingstraject of strippenkaart en dat volledig online inzetten.

* De eerste afspraak/intake wordt apart gefactureerd als er gekozen wordt voor een coachingstraject of een strippenkaart
Tarieven zijn vrijgesteld van BTW

Steeds meer bedrijven maken budget vrij voor een individueel coachingstraject van medewerkers. Informeer eens bij jouw leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Vergoeding coaching

Je kunt de kosten voor coaching op verschillende manieren (gedeeltelijk) vergoed krijgen:

  • Via de werkgever
    Vaak heeft de werkgever een opleidingsbudget per werknemer gereserveerd. Over het algemeen zijn de kosten van een cursus of opleiding hoger dan die van een coachingstraject en wordt een coachingstraject als effectiever ervaren. Informeer hierover bij de afdeling HR, personeelszaken of je leidinggevende. Facturatie kan als gewenst via de werkgever verlopen.
  • Via de arbodienst of bedrijfsarts
    Bij re-integratie, voorkoming van langdurig ziekteverzuim of burn-out preventie kan de werkgever na overleg met de bedrijfsarts de kosten voor coaching vergoeden. Coaching kan in het kader van de Wet Poortwachter ingezet worden ter verhoging van de psychische weerbaarheid. De kosten van het coachingstraject worden dan (over het algemeen) gedragen door de werkgever. Neem in dit geval contact op met de bedrijfsarts of arbodienst.
  • Je kunt de kosten van coaching niet bij je zorgverzekeraar declareren.
Contact Opnemen

Ik heb geen live chat, maar je kunt me wel een mailtje sturen.