Tarieven

Online coaching

Wil je vanuit je eigen vertrouwde omgeving gecoacht worden? En in deze periode met het coronavirus hebben we weinig keus, plan dan een online coachingssessie. Het tarief voor online coaching is € 20,- per 15 minuten waarbij we van te voren samen afspreken hoe lang je wilt inplannen. Zo heb je geen financiële verrassingen achteraf. Wil je na een sessie meer ondersteuning hebben, dan plannen we meteen een volgende afspraak.

 

Je kunt online coaching ook inzetten als je al bezig bent met een coachingstraject of als je een strippenkaart hebt aangeschaft. En andersom geldt hetzelfde; je kunt ook kiezen voor een coachingstraject of strippenkaart en dat volledig online inzetten.

 

De sessies zullen via Skype verlopen. Je hebt dus een Skype account nodig, maar dat is eenvoudig en gratis aan te maken via de website van Skype. En je hebt natuurlijk een internetverbinding nodig. Wil je geen contact via beeldbellen, maar digitaal gecoacht worden via mail of WhatsApp? Ook dat is mogelijk.

Omdat je eerst wilt weten of er een klik is tussen jou en mij, kun je een afspraak maken voor een gratis kennismaking. Als er een match is dan plannen we na de kennismaking de eerste afspraak/intake van 1,5 uur. Tijdens deze afspraak geef jij aan waar je tegenaan loopt en wat je wilt veranderen. Ook zal je ervaren wat lichaamsgericht coachen is zodat je vanuit deze ervaring een besluit kunt nemen over het vervolgtraject.

Tarieven losse afspraken
Eerste afspraak/intake van 1,5 uur € 80,-
Vervolgafspraak van 1 uur € 80,-
Vervolgafspraak van 1,5 uur € 120,-

Tarief coachingstraject
Heb je behoefte aan een intensieve begeleiding waarbij er ca. 2 maximaal 3 weken tussen de afspraken zit, dan is een coachingstraject een goede optie. Het traject bestaat uit 7 sessies van 1,5 uur en daarnaast krijg je groeiwerk mee voor thuis om het proces dat tijdens de sessie in gang is gezet te ondersteunen.
Coachingstraject: 7 coaching sessies van 1,5 uur € 756,-

Als je aan het einde van het coachingstraject nog de behoefte hebt om het traject te verlengen, bijvoorbeeld omdat het doel waar je aan werkt nog aandacht nodig heeft dan kan dat natuurlijk met losse sessies. Maar je kunt ook kiezen om het coachingstraject met 3 sessies van 1,5 uur te verlengen tegen een voordeliger tarief.
Verlening coachingstraject: 3 coaching sessies van 1,5 uur € 342,-

Tarief strippenkaart
Heb je af en toe ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld hulp in een situatie die op dat moment speelt of eens in de zoveel tijd een apk’tje, dan is een strippenkaart een goede keuze. Je kunt 9 coachingssessies van een uur inplannen of 6 coachingssessies van anderhalf uur.
Strippenkaart: 9 sessies van 1 uur of 6 sessies van anderhalf uur € 648,-

Je kunt ook kiezen voor een mini strippenkaart van 4,5 uur coaching: 3x 1 uur + 1x 1,5 uur óf 3x 1,5 uur € 342,-

* Tarieven per 1 februari 2020
* Tarieven zijn vrijgesteld van BTW

* Informatie over het annuleren of verzetten van een afspraak kun je terugvinden in de Algemene Voorwaarden.

Steeds meer bedrijven maken budget vrij voor een individueel coachingstraject van medewerkers. Informeer eens bij jouw leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Vergoeding coaching

Je kunt de kosten voor coaching op verschillende manieren (gedeeltelijk) vergoed krijgen:

  • Via de werkgever
    Vaak heeft de werkgever een opleidingsbudget per werknemer gereserveerd. Over het algemeen zijn de kosten van een cursus of opleiding hoger dan die van een coachingstraject en wordt een coachingstraject als effectiever ervaren. Informeer hierover bij de afdeling HR, personeelszaken of je leidinggevende.
  • Via de arbodienst of bedrijfsarts
    Bij re-integratie, voorkoming van langdurig ziekteverzuim of burn-out preventie kan de werkgever na overleg met de bedrijfsarts de kosten voor coaching vergoeden. Coaching kan in het kader van de Wet Poortwachter ingezet worden ter verhoging van de psychische weerbaarheid. De kosten van het coachingstraject worden dan (over het algemeen) gedragen door de werkgever. Neem in dit geval contact op met de bedrijfsarts of arbodienst.
  • Je kunt de kosten van de coaching niet bij je zorgverzekeraar declareren.
Contact Opnemen

Ik heb geen live chat, maar je kunt me wel een mailtje sturen.