Proefcliënt gezocht voor woensdag 23 maart

locatie: Bergen op Zoom

Heb je last van stress of een hormoongerelateerde klacht zoals bijvoorbeeld de overgang? Meld je dan nu aan voor een gratis sessie op woensdag 23 maart. Ik zoek een proefcliënt omdat ik dan een assessment heb voor de opleiding Voeding Kinesiologie. Op basis van jouw klacht zal ik via spiertesten uitzoeken wat er in je systeem uit balans is en natuurlijk wat er nodig is om weer in balans te komen zodat jij geen, of in ieder geval minder last hebt van je (hormonale) klacht. Kinesiologie is een prachtig mooie methode die helderheid geeft wat er onbewust voor zorgt dat je vastloopt op bepaalde gebieden en vooral ook wat je kunt doen om de weg vrij te maken naar dat wat je graag wilt in het leven. En wie wil dat nou niet ;-). Dus meld je meteen aan voordat een ander je voor is.

Dag: woensdag 23 maart
Tijd: 10:30-12:00 uur
Locatie: Bergen op Zoom

Aanmelden
Meld je aan via:

Interesse in een gratis sessie op een andere dag?
Als stresscoach kan ik veel voor je betekenen. Weg met die stress, vermoeidheid, angsten, boosheid, fysieke klachten! Ik heb al veel vrouwen op weg geholpen naar een leven met meer ontspanning, rust en liefde voor zichzelf. De voeding gerelateerde opleiding die ik nu volg, is een mooie aanvulling om er voor te zorgen dat je ook qua voeding goed voor jezelf zorgt. Als er door de stress tekorten zijn ontstaan in vitamines en mineralen, dan kan ik dat met kinesiologie in kaart brengen. Zo vlieg je van meerdere kanten een snel herstel aan.

Om te kijken of ik iets voor je kan betekenen, kun je een gratis sessie plannen via de button hieronder op een dag en tijd dat het jou uitkomt. In die gratis sessie geef ik je tips en oefeningen die je meteen al in de praktijk kunt brengen.

Contact Opnemen

Ik heb geen live chat, maar je kunt me wel een mailtje sturen.