Wil jij ook meer rust en energie

in je hoofd en lichaam?

Hoe lang ben jij al aan het ploeteren, je best aan het doen om meer tijd voor jezelf te maken, meer rust te nemen, dat eeuwige gevoel van onrust kwijt te raken of die steeds terugkerende pijn in je schouder en dat slechte slapen? Je hebt al van alles geprobeerd, je suf gegoogled naar tips, je gaat braaf elke week naar je yogales, maakt lijstjes om enigszins structuur te creëren. Soms gaat het even beter, dan voel je weer dat blije gevoel en heb je weer energie. Maar structureel gaat het niet echt beter, onderhuids blijft het knagen en je stresslevel is al snel bereikt.

Laat mij je helpen jouw situatie te veranderen. Coaching is dé manier om patronen te doorbreken en stress achter je te laten. Je zult al snel lichamelijk, geestelijk en emotioneel een positief verschil ervaren. Ik begeleid je op een professionele en liefdevolle manier in jouw proces.

Met een coachingstraject…

 • Heb je een coaching sessie 1x in de 2 à 3 weken,
 • Krijg je helder wat er voor zorgt dat jij je nu zo beroerd voelt,
 • Voel je je gegarandeerd beter na afloop van het traject!
 • Krijg je na de sessie handvaten en actiepunten gemaild om thuis toe te passen, afgestemd op jouw situatie,
 • Ervaar je al snel meer rust en ontspanning in je hoofd en lichaam,
 • Slaap je beter,
 • Verminderen of verdwijnen lichamelijke klachten als rug-, nek-, schouder-, hoofdpijn,
 • Heb je meer energie en voel je je blijer 🙂

Stress is de belangrijkste oorzaak van lichamelijke klachten
zoals hoofdpijn, rug- en schouderklachten

De Nieuwe Lente Heemstede

Yoga, coaching en energie

In de yogales stimuleer je de energie in de meridianen. Hierdoor voel je je energieker;  je ondersteunt de functies van je organen waardoor je je zowel lichamelijk als geestelijk beter gaat voelen. Ik coach lichaamsgericht, wat betekent dat we naast praten ook het lichaam betrekken in de sessie. Zo check ik onder andere je ademhaling – die vaak uit balans is bij stress -, of er blokkades zijn in de meridianen – dezelfde energiebanen die je bij yoga stimuleert, maar in de sessie halen we jouw persoonlijke blokkades weg – en ik check de spierspanning in bepaalde spieren die je letterlijk overeind houden. Spieren kunnen door stress namelijk verzwakken of verkrampen en er kan daardoor een verandering in de houding ontstaan zowel fysiek als psychisch; je krijgt dan door de stress lichamelijke en/of psychische klachten.

Ervaringen van cliënten

 • "Ik vond de behandelingen intens en krachtig. Ik merkte direct dat ik de goede richting op ging door de behandelingen. Ik zit beter in mijn vel, de rugpijn is afgenomen, de verkrampte ademhaling is vermindert en ik vertrouw meer op mijn gevoel en op mijn lichaam. Lieve Sandra, zoals je je werk doet is voor mij ontzettend goed geweest. Je voelt precies aan wat op dat moment goed is om te doen. Ik vond de mailtjes die ik ontving een paar dagen na een behandeling erg prettig. Dank je wel voor je werk!"

  Marianne (46 jaar)
 • "Er is heel veel veranderd tov mijn eerste afspraak; ik voel me nu sterk, ik straal, mijn relatie is ook veel evenwichtiger en ik heb weer een baan. Sandra heeft me goed op de rit gekregen. Als ik nu terugkijk lijkt het onwerkelijk wat voor vogeltje ik was en hoe de stress van verschillende dingen me te pakken had. De behandelingen vond ik fijn. Na 2x voelde ik veranderingen in mn lijf en daarom vond ik de combi van praten en behandelbank ook fijn zodat ik niet alles zelf hoefde te doen maar dat Sandra ook invloed kon uitoefenen op mn gestel."

  Inge (43 jaar)
 • "Sandra heeft me in een aantal sessies fysiek en mentaal sterk gemaakt. De combinatie van het voeren van gesprekken en het werken met energie dmv kinesiologie is voor mij de ideale balans geweest om van mijn stress en slapeloosheid af te komen. Haar aanpak is persoonlijk en ze heeft altijd alle tijd voor mij genomen. Ik sta versteld waar ik nu sta en ben Sandra daar ontzettend dankbaar voor, omdat zij mij heeft in laten zien waar ik lichamelijk en geestelijk toe in staat ben."

  Monique Lucas (37 jaar)
 • "Voor mij is het werken met Sandra  transformerend geweest. Ik ben door haar methode in staat geweest om oude patronen achter me te laten en ruimte te maken voor mezelf. Sandra is bovenal een heel fijn mens, iemand die jou echt ziet, niet oordeelt en ontzettend veel tijd en ruimte maakt voor je. Ze is zeer intuïtief, liefdevol en ontzettend sterk in haar analyse. Het groeiwerk is een ankerpunt, ook maanden na de sessies. Ik ben haar zeer dankbaar!"

  Jantien (36 jaar)
Contact Opnemen

Ik heb geen live chat, maar je kunt me wel een mailtje sturen.