PMA Coaching

PMA (Progressive Mental Alignment) is een wetenschappelijk onderbouwde coaching methode waarbij je een brug slaat tussen onderbewuste processen en je bewustzijn. Alles wat je mee maakt in je leven wordt opgeslagen in je hersenen. Veel herinneringen kunnen we terughalen, maar soms maak je een gebeurtenis mee in je leven waarin een negatieve ervaring of een emotionele trauma ervoor zorgt dat de gebeurtenis verkeerd in je hersenen wordt opgeslagen. Met als gevolg dat je de gebeurtenis niet meer kunt herinneren. De emoties die je op dat moment voelde gaan zich hechten aan voor je hersenen vergelijkbare situaties omdat de herinnering niet goed door je hersenen is verwerkt.

Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat je plotseling angstig of boos wordt in een bepaalde situatie zonder dat daar een duidelijk aanwijsbare reden voor is. De verkeerd opgeslagen herinnering (bij PMA noemen we dat een bad cluster) heeft hiermee te maken, het is een onderbewuste stoorzender geworden. Deze bad clusters hebben grote invloed op de keuzes die we maken, ons gedrag, de overtuigingen die we hebben, onze gezondheid en dat wat we willen bereiken maar wat niet lukt. Met PMA coaching spoor je de verkeerd opgeslagen herinnering op zodat de emoties die bij die herinnering horen alsnog aan elkaar gekoppeld kunnen worden en geen verstorende werking meer hebben voor je gezondheid. PMA coaching maakt geen gebruik van medicatie, conditionering of hypnose en het resultaat is blijvend.

PMA coaching is online uitstekend toe te passen. Dit maakt het mogelijk om coaching te bieden aan mensen die niet in de regio Haarlem wonen of zelfs buiten Nederland.

Ontvang het gratis eBook ‘Hoe jij met PMA jouw leven kan verbeteren’
Er is een eBook gemaakt waarin kort is samengevat hoe de PMA coaching methode werkt en wat PMA voor jou kan betekenen. Als je het gratis eBook over PMA wilt ontvangen, laat dan je gegevens in de velden hieronder achter. In het bericht graag vermelden dat het gaat om het PMA eBook. Nadat ik je gegevens heb ontvangen, stuur ik je het eBook per mail.

Contact Opnemen

Ik heb geen live chat, maar je kunt me wel een mailtje sturen.