Zorg je voor iedereen in je omgeving maar vergeet je jezelf? Is goed voor jezelf zorgen en voor jezelf kiezen lastig? Leer ontdekken dat je goed genoeg bent en dat het leven ook om jou draait! Als je andere keuzes maakt, dan verdwijnt de stress die gepaard gaat met jezelf wegcijferen. Want alsmaar blijven doorgaan, dat houdt niemand vol.

Als je afscheid wilt nemen van de stress die zich jarenlang in je lichaam heeft vastgezet, kan ik je daar bij helpen. We gaan samen kijken hoe het komt dat het nu is zoals het is. Hoe komt het bijvoorbeeld dat je jezelf hebt weggecijferd? Met de PMA-coachingsmethode halen we naar boven wat er ten grondslag ligt aan de keuzes die je maakt zodat je kunt stoppen met het gedrag dat niet goed voor je is.

Daarnaast kijk ik of je letterlijk stevig in je schoenen staat. Zijn er spieren in je lichaam die te gespannen zijn of juist spieren die te weinig spierspanning hebben? Want als je lichaam moet compenseren om overeind te blijven kost dat heel veel energie en bij stress van buitenaf, raak je veel sneller uit balans. De kinesiologie-methode geeft veel duidelijkheid over fysieke en emotionele stress in je lichaam. Met deze methode verbetert de spierspanning in je lichaam, je ademhaling wordt rustiger en je kunt weer vertrouwen op een lichaam zonder klachten zodat je letterlijk en figuurlijk weer stevig in je schoenen staat. Verder kijk ik of er voedingstekorten in je lichaam zijn ontstaan in de stressvolle periode.

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • keuzes kunt maken die goed zijn voor jou
 • tijd voor jezelf neemt om leuke dingen te doen
 • nee durft te zeggen tegen mensen
 • rust hebt in je hoofd
 • genoeg energie hebt om de dingen te doen waar je blij van wordt
 • lijf ontspannen voelt en je geen last meer hebt van nek-, rug- of schouderklachten
 • uitgerust wakker wordt
 • het gevoel hebt dat het leven ook om jou draait 🙂

Je hoeft het niet langer alleen te doen. Ik begeleid je op een liefdevolle manier naar een leven met meer rust, ontspanning en meer energie. In 8 sessies van 1,5 uur gaan we samen aan de slag. En na de sessies krijg je oefeningen mee voor thuis om het proces dat tijdens de sessie in gang is gezet te ondersteunen. De oefeningen die je meekrijgt zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie waardoor jouw stresslevel snel zal verminderen. De sessies in dit traject zijn op locatie in mijn praktijk in Heemstede. Ik bied ook een aangepast online traject aan.

Je leert stoppen met gedrag dat niet goed voor je is
Je ontdekt wat JIJ graag wilt, waar JIJ behoefte aan hebt, waar JOUW hart warm van wordt
Je neemt afscheid van de stress die zich in je lichaam heeft opgeslagen
Denken, doen en voelen komen in balans
Je gaat keuzes maken waarin je goed voor jezelf zorgt

Voor het traject betaal je 4 termijnen van elk €340,-
Als je in 1x betaalt krijg je een korting van 5%.

 Tarieven zijn inclusief btw

Voor bedrijven geldt het zakelijke tarief van 145,- per uur (ex btw).

Ervaringen van vrouwen die je voorgingen

 • "Er is heel veel veranderd tov mijn eerste afspraak; ik voel me nu sterk, ik straal, mijn relatie is ook veel evenwichtiger en ik heb weer een baan. Sandra heeft me goed op de rit gekregen. Als ik nu terugkijk lijkt het onwerkelijk wat voor vogeltje ik was en hoe de stress van verschillende dingen me te pakken had. De behandelingen vond ik fijn. Na 2x voelde ik veranderingen in mn lijf en daarom vond ik de combi van praten en behandelbank ook fijn zodat ik niet alles zelf hoefde te doen maar dat Sandra ook invloed kon uitoefenen op mn gestel."

  Inge (43 jaar)
 • "Sandra heeft me in een aantal sessies fysiek en mentaal sterk gemaakt. De combinatie van het voeren van gesprekken en het werken met energie dmv kinesiologie is voor mij de ideale balans geweest om van mijn stress en slapeloosheid af te komen. Haar aanpak is persoonlijk en ze heeft altijd alle tijd voor mij genomen. Ik sta versteld waar ik nu sta en ben Sandra daar ontzettend dankbaar voor, omdat zij mij heeft in laten zien waar ik lichamelijk en geestelijk toe in staat ben."

  Monique Lucas (37 jaar)
 • "Voor mij is het werken met Sandra  transformerend geweest. Ik ben door haar methode in staat geweest om oude patronen achter me te laten en ruimte te maken voor mezelf. Sandra is bovenal een heel fijn mens, iemand die jou echt ziet, niet oordeelt en ontzettend veel tijd en ruimte maakt voor je. Ze is zeer intuĂŻtief, liefdevol en ontzettend sterk in haar analyse. Het groeiwerk is een ankerpunt, ook maanden na de sessies. Ik ben haar zeer dankbaar!"

  Jantien (36 jaar)

Steeds meer bedrijven maken budget vrij voor een individueel coachingstraject van medewerkers. Informeer eens bij jouw leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Vergoeding coaching

Vaak heeft de werkgever een opleidingsbudget per werknemer gereserveerd. Over het algemeen zijn de kosten van een cursus of opleiding hoger dan die van een coachingstraject en wordt een coachingstraject als effectiever ervaren. Informeer hierover bij de afdeling HR, personeelszaken of je leidinggevende. Facturatie kan als gewenst via de werkgever verlopen.

Bij re-integratie, voorkoming van langdurig ziekteverzuim of burn-out preventie kan de werkgever na overleg met de bedrijfsarts de kosten voor coaching vergoeden. De kosten van het coachingstraject worden dan (over het algemeen) gedragen door de werkgever. Neem in dit geval contact op met de bedrijfsarts of arbodienst.

Je kunt de kosten van coaching niet bij je zorgverzekeraar declareren.

Contact Opnemen

Ik heb geen live chat, maar je kunt me wel een mailtje sturen.